Avant 216 öljyt ulos pakoputkesta savuna ja nesteenä? | AvantClub - Keskustelupalsta

JukkaW

Jäsen
Keskustelun aloittaja
10.5.2011
1
0
1
216 (Hondalla) ei meinannut käynnistyä, käynnistyi, koko naapurusto harmaan savun peitossa. Ainahan se vähän savuttaa käynnistyessä, mutta nyt sitä tulee vaan enemmän koko ajan. Mustaa öljyä hiekalla pakoputken takana laajalla alueella joka puolella ja sammuttamisen jälkeen mustaa öljytippaa ulos pakoputkesta. Jostain se ruikkii pakoputken ulkopinnallekin öljyä.

Öljyn tarkistus - kuiva tikku. Ja viime viikolla oli ollut rajojen välissä, jonka jälkeen ajettu pari tuntia. Öljyä sisään ylämerkille ja taas savuttaa. Käy laiskasti. Öljykorkkia vähän auki käydessä koemielessä, painetta tulee ulos runsaasti. Pysähtyy ellei korkkia laita kiinni heti.

Kone menee Vainikalle kertomuksen kanssa.

Tulee huollettuna takaisin. Kuski puhuu että kyllä se savutti heidän pihallaan, puhuu öljyn ylitäytöstä ja että sitä oli kaasuttimessa. Nyt pitäisi toimia.

Myöhemmin ajan talliin, käynnistyy hyvin, käy hyvin. 100 metriä ja taas peittyy koko naapurusto savuun. Vaatteetkin ovat aivan öljyssä hetken takana seistyäni. Öljyä tulee pysäyttämisen jälkeen taas tippoina ulos pakoputkesta.

Vainikka onkin jo suljettu tältä päivältä.

Hankittu n. 2007, 206 h.

Mikähän on vikana??
 

Uusimmat keskustelut